Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Gerçeklere teslim olunmaya korona salgınıyla başlandı

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 25 Kasım’da açıkladığı koronavirüs tablosunun, bir anda Türkiye’nin ne kadar vahim bir durumda olduğunu resmi planda da ortaya çıkardığını dile getirdi.

“Korona gerçeğinin kabulü aylardır AB’den gelen şeffaflık eleştirilerini de haklı çıkarmış oldu. Nuriye Ortaylı gibi halk sağlığı uzmanları, Selva Demiralp gibi iktisatçılar aylardır kesintili kapanma yerine da tam kapanmanın hem sağlık ham ekonomiye iyi geleceğini yazıyorlardı. Arada kaybedilen canlar ve aylar oldu, ekonominin ‘her şey serbest’ ile toparlanamadığı görüldü ve şimdi tam kapanmanın eşiğindeyiz” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.