Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı

İstanbul’da PKK/KCK’ye yönelik düzenlenen operasyonda, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. 

İstanbul’da 27 ayrı adreste düzenlenen operasyonların kapsamı, “PKK/KCK terör örgütü faaliyetinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma” olarak duyuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleriyle birlikte operasyonu yürüttü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 25 şüphelinin yakalanmasına yönelik karar çıkarılmıştı. 25 kişiden 19’u yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz da bulunuyor.

Şüphelilerden birinin “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan arandığı belirlenirken, adreslerde yapılan aramalarda bir adet tabanca, 102 fişek bulundu. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.