Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanlığı güncel verileri açıkladı: Bugünkü vaka sayısı 29.845, son 24 saatte 177 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Son 24 saatte 29 bin 845 yeni vaka tespit edildi, 177 kişi ise hayatını kaybetti. Son sayılarla birlikte toplam vefat sayısı 13 bin 191’e yükselmiş oldu. Toplam hasta sayısı ise 481 bin 198 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda tedbirlere uyulmaması durumunda yeni kısıtlamaların getirileceğini belirtti.

Bugün tespit edilen 6.592 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 5.000’e yaklaştı. Kayıplarımız artıyor. Tedbirlere sıkı uyarsak kısıtlama olmadan da mücadele edebiliriz. Yoksa kısıtlamalar kaçınılmaz olur. En güvenli yer evimizdir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.