Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrenim kredisi ve burslara zam açıklaması : “Kredi ve bursları lisansta 650 TL’ye, yüksek lisansta 1.300 TL’ye doktorada 1.950 TL’ye yükseltiyoruz”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü (23 Aralık) Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısında, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın verdiği öğrenim kredileri ile burs miktarını, 2020-2021 eğitim yılında, lisansta 100 TL zam yaparak 650 TL’ye, yüksek lisansta 200 TL zam ile 1300 TL’ye, doktorada 300 TL zam yaparak 1950 TL’ye yükselttiklerini açıkladı. 

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu: ‘’Yeni yıla, mutluluk verecek bir müjde bırakalım’’ 

Erdoğan grup toplantısında öğrenim kredilerine yapılan zammı açıkladıktan sonra, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, attığı bir tweet ile öğrencilere “müjde” verdi. Kasapoğlu zammı, “Yeni yıla, mutluluk verecek bir müjde bırakalım…’’ diyerek duyurdu.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.