Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu: “Şehir dışından ilimize gelen kişilere koronavirüs testi yapılacak”

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kentteki koronavirüs önlemlerini genişletti. Yeni kararlara göre, koronavirüs salgını nedeniyle site, apartman genel kurul toplantıları Şubat 2021’e kadar ertelendi. Ayrıca bazı meslek grubu çalışanları ile şehir dışından Kırklareli’ne gelen vatandaşlara koronavirüs testi yapılacak.

Şehir dışından gelenlere test 

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun yayımladığı genelgeye göre, ildeki bazı meslek gruplarına koronavirüs testi yapılacak. Bu meslek gruplarının arasında, berberler, kargo çalışanları, taksiciler, şehir içi otobüs ve işçi servislerinin şoförleri bulunuyor. Yeni genelgeye göre, Kırklareli’ne gelen vatandaşlara da test yapılacak.

Kırklareli Valiliği İl Umumu Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı şöyle:

“Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde faaliyet göstermekte olan berberler, kuaförler, güzellik ve bakım merkezi çalışanları, -kuryeleri dahil- kargo çalışanları ve lokanta çalışanları, taksi şoförleri, şehir içi otobüslerin ve işçi servislerinin şoförleri ile Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri ve şehir dışından ilimize gelen kişilere yönelik koronavirüsle mücadele kapsamında koronavirüs tarama testi yapılmasına karar verilmiştir.” 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.