Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eski Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Üstün Ergüder ile söyleşi: “Rektörlük görevine birini atayacaksanız önce üniversiteye danışmalısınız”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Melih Bulu’nun atanması üniversitenin öğrencilerinin, öğretim üyelerinin ve eski mezunların tepkisini çekti. Bugün Boğaziçi Üniversitesi önünde karar protesto edildi. Tepki çeken kararın anlamını, 1992-2000 yılları arasında üniversitenin rektörlüğü görevini yürüten siyasetbilimci Prof. Dr. Üstün Ergüder ile konuştuk.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.