Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Derya Unutmaz ile söyleşi: “ABD’de Biden’ın göreve gelmesiyle müthiş bir aşı kampanyası başladı, ülkede temmuzdan itibaren belli bir toplumsal bağışıklık oluşacak”

Joe Biden’ın başkan olarak göreve başladığı günden bu yana aşılama çalışmalarına hız veren Amerika Birleşik Devletleri (ABD) bunun semeresini gördü. Ülkenin bağımsızlık günü olan 4 Temmuz’a kadar yetişkin nüfusun yüzde 70’ini aşılamayı hedefleyen ABD, halihazırda yetişkin nüfusun yarısını aşılamayı başardı. Ülkede vaka sayısı ise geçen yılın haziran ayından bu yana en düşük seviyede. ABD’nin aşı çalışmalarında başardıklarını Prof. Dr. Derya Unutmaz ile konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.