Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA’de Stephen Curry’den unutulmaz performans ve 62 sayıyla kariyer rekoru

NBA’de Golden State Warriors’un yıldız oyuncusu Stephen Curry, sezonun ilk iki haftasında ritim bulmakta zorlanmasının ardından dün akşamki Portland Trail Blazers maçında şov yaptı. Takımının 137-122 kazandığı maçta Curry, 36 dakikada 31’de 18 saha içi isabeti, 16’da 8 üçlük ve 19’da 18 serbest atışla 62 sayı kaydetti. 

Warriors koçu Steve Kerr, Curry’nin performansını, “Harika bir performanstı. Onun oynadığı bir takımı çalıştırmak ayrıcalık’’ sözleriyle değerlendirdi.

2005 yılında Kobe Bryant’ın 33 dakikada 62 sayılık performansından bu yana Curry, 36 dakika veya daha az sürede en fazla sayı kaydeden basketbolcu oldu. 

Maçın bitiminde Curry’yi kutlayanlar sadece takım arkadaşları değildi. Soyunma odasına giderken Blazers’ın yıldız oyuncusu Damian Lillard, Curry’e sarılarak onu başarısından dolayı tebrik etti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.