Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’da esnafı ziyaret etti: “Suni gündemler yerine ekonomik sorunlar konuşulsun”

Haber: Okan Yücel & Özgür Özdemir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 20 Ocak 2020 tarihinde başlattığı esnaf ziyaretlerine kısa bir ara verdikten sonra, 2021 yılının ilk esnaf ziyaretini Ankara’da yaptı. Bugün (7 Ocak) Ankara’nın Beypazarı ve Nallıhan ilçelerinde esnafı ziyaret eden Akşener, dükkan sahiplerinin sorunlarını dinledi.

İYİ Parti liderinin ilk durağı Beypazarı oldu. Akşener ilçe girişinde uzun bir konvoy ve büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Beypazarı’nda yaptığı ziyaretlerine saat 12.30’da başlayan Akşener, yaklaşık bir saat içinde yedi dükkana uğradı. Akşener’in bu ziyaretleri ilçede yaşayanlar tarafından da büyük ilgiyle karşılandı, dükkanların önüne toplanan insanlar sık sık slogan atarak Akşener’e destek verdi.

Beypazarı’ndan Nallıhan’a geçmeden önce kısa bir açıklama yapan Akşener, “Bu gezilerimizde özneyi esnaf olarak belirledik. Genç işsizler, kadınlar, köylüler de bize derdini anlatıyor. Suni gündemler yerine ekonomik sorunların konuşulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Nallıhan’daki ziyaretlerine saat 14.30’da başlayan Akşener, burada da yaklaşık bir saat geçirdi. Akşener ile konuşan işletmeciler, son aylarda satışlarının giderek düştüğünü, koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemlerin de kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Akşener ise çalışanlar ile temas etmenin önemini vurgulayarak esnaf ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.