Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara’daki evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı. Özdağ, olayın ardından hastanede tedavi altına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin önünde saldırıya uğradığını Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci duyurdu.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Özdağ’ın bugün (15 Ocak) saat 12.15 sularında evinin önünde beş kişilik bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradığını açıkladı. Özdağ’ın elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralandığını belirten Özcan, 62 yaşındaki siyasetçinin Ankara’daki Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alındığını söyledi.

Selçuk Özdağ’ın aracı saldırı sonrasında böyle görüntülendi.

Selçuk Özdağ, Adalet ve Kalkınma Partisi’ndeki (AKP) Genel Başkan Yardımcılığı ve Manisa Milletvekilliği görevlerinden sonra partisinden istifa ederek Gelecek Partisi’ne geçmiş ve Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.