Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İBB Şehir Tiyatroları’nın kültür-sanat etkinlikleri, Salondan Yayın’ın ikinci perdesi ile çevrimiçi başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini sanatseverler ile çevrimiçi buluşturmaya devam ediyor. İlk etkinlik “Çat Kapı Prova’da Herkes Sihirbaz Olacak” isimli çocuk oyununun okuma provasıyla bu akşam (15 Ocak) saat 20.00’de başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini “Salondan Yayın” adı altında sanatseverlerle buluşturuyor. Salondan Yayın’ın ikinci perdesinde çocuklar için özel programlar, hazırlıkları devam eden oyunların provaları, söyleşiler, uzun süre kapalı gişe sahnelenmiş oyunların tekrar gösterimleri gibi pek çok etkinlik yer alıyor.

Salondan Yayın’da ikinci perde bu akşam, “Çat Kapı Prova’da Herkes Sihirbaz Olacak” isimli çocuk oyununun okuma provasıyla açılıyor. 16 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’deki Çocuk Saati‘nde “Profesör Malumatfuruş’la Denenmemiş Deneyler”, “Karagöz Hacivat, Kukla Yapımı” ve “Hikaye Zamanı” programları çocuklarla buluşacak. Aynı gün saat 19.00’da, “Sahnenin Gizli Kahramanları” isimli söyleşinin yeni konuğu Sahne Teknisyeni Süleyman Çetiner olacak.

23 Ocak Cumartesi saat 15.00’te, “Müge Akyamaç ile Role Hazırlık Atölyesi”, 24 Ocak Pazar saat 20.00’de İBB Şehir Tiyatroları Sahne Direktörü, oyuncu Ayşegül İşsever ile oyunculuk üzerine bir söyleşi yapılacak. 29 Ocak saat 20.00’de Çat Kapı Prova’da Antigone adlı oyunun okuma provası yayınlanacak ve 31 Ocak Salı saat 15.00’te Hayal-i Temsil isimli oyun seyirciyle buluşacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.