Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selçuk Özdağ’a saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a 15 Ocak’ta Ankara’daki evinin önünde yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Cep telefonu kamerası ile çekilen görüntülerde saldırganlar, plakasız bir araca binerek kaçıyor ve silah sesleri duyuluyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak’ta Ankara’daki evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı. Özdağ, olayın ardından hastanede tedavi altına alındı.

Saldırıdan dört gün sonra, olay anlarına ait cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, beş kişinin sopalarla Özdağ’a saldırdığı ve plakasız bir araca binerek olay yerinden kaçtığı görülüyor. Saldırganlar kaçarken silah sesleri de duyuluyor.

Özdağ’a yapılan saldırıya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, beş saldırgandan ikisi gözaltına alındı. Üç kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.