Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: İşte Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a yeni anayasa yanıtı

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni anayasa tartışmaları üzerine yaptığı röportaja yer verdi.

“CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan’ın yeni Anayasa önerisine ilk yanıtını verdi. Türkiye’nin, ‘ilk dört maddenin aynı kalması kaydıyla’ yeni ve demokratik bir Anayasaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, ancak yapılan önerinin ‘demokrasiyi değil otoriterliği güçlendirmesinden endişe ettiğini’ söyledi.
YetkinReport’a konuşan CHP lideri, ‘demokrasiyi güçlendirecek’ bir Anayasadan beklediği altı önceliği de ilk kez topluca açıkladı”
diyen Murat Yetkin‘in CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportajın tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.