Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: AKP’den CHP’ye siyasi partilerde iç gerilim artıyor

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta yayımlanan “AKP’den CHP’ye siyasi partilerde iç gerilim artıyor” başlıklı yazısında, partilerin içindeki gerilimleri ele aldı.

“Ülkede sorunlar biriktikçe siyasi partilerde iç gerilim artıyor. Hayır, sadece CHP’de değil. Muharrem İnce’nin istifasıyla belki ateş tehlikeli seviyelerden düştü ama tansiyon hâlâ yüksek” diye yazan Yetkin, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi içinde yaşanan sorunları tek tek ele aldı.

Yetkin, yazısını “Dünyada ekonomik düzenle birlikte siyasi düzen de değişiyor. Türkiye’de de değişmek zorunda. Yönetimin de siyasi partilerin de böyle daha uzun süre gidemeyeceği açık. Onun sancıları da yaşanıyor” diyerek bitirdi.

Murat Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.