2024 yolunda Trumpizm ve Cumhuriyetçi Parti’nin geleceği – Şebnem Gümüşçü ile söyleşi: “Cumhuriyetçi Partili Temsilciler Meclisi ve Senato üyelerinin gelecekleri Trump’ın iki dudağı arasında”

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, 6 Ocak’taki Kongre saldırısını kışkırttığı iddiası ile yargılandığı Senato’daki azil davasında geçen cumartesi günü (13 Şubat) aklandı. Böylece Trump, hakkında iki kez azil kararı alınan ve iki kez de aklanan ilk başkan olarak ABD tarihine geçti. Senato’daki yargılama sürecini, önümüzdeki dönemde ABD siyasetinde ve Cumhuriyetçi Parti içinde yaşanabilecekleri Middlebury Üniversitesi’nden Şebnem Gümüşçü ile konuştuk.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.