Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in üvey kızı Ella Emhoff, podyuma ilk adımını attı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in üvey kızı Ella Emhoff, moda dünyasına New York’ta gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü kadın giyim markası Proenza Schouler’ın 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun tanıtıldığı defile ile giriş yaptı.

Geçen ocak ayında dünyanın en ünlü modellik ajanslarından IMG Models ile sözleşme imzalayan 21 yaşındaki Ella Emhoff, podyumlara ilk adımını Proenza Schouler’ın 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun New York’ta düzenlenen defilesiyle attı. Emhoff, ilk defile deneyiminde üç farklı kombinle yürüdü. 

Her yıl şubat ve eylül aylarında düzenlenen ve Paris, Londra ve Milano’dakilerle birlikte dünyanın en büyük dört moda haftasından biri olan New York Moda Haftası kapsamındaki Proenza Schouler 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu defilesi, geçen haftalarda kaydedilerek 18 Şubat Perşembe günü yayınlandı. 

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in eşi Doug Emhoff’un ilk eşinden olan kızı Emma Emhoff, New York’taki Parsons Tasarım Okulu’nda son sınıf öğrencisi ve bir triko tasarımcısı. 

Derleyen: İlayda Öykü Biberoğlu

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.