Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Vietnam’da 12. kattan düşen 2 yaşındaki çocuğu yoldan geçen adam kurtardı (Video)

Vietnam’ın başkenti Hanoi’de geçen pazar günü (28 Şubat) yerel saatle saat 17.00 sularında bir binanın 12. katından aşağı sarkan iki yaşındaki çocuk çevredekilerin şaşkın bakışları ve çığlıkları arasında aşağı düştü:

Çocuğun binadan sarkıp aşağı düştüğü anlar karşı binada oturanlar tarafından da görüntülendi. Olay sırasında binanın önünde teslimat için aracında bekleyen 31 yaşındaki Nguyen Ngoc Manh duyduğu çığlıklar üzerine neler olduğunu görmek için başını pencereden dışarı uzattı ve balkondan sarkan küçük kızı görür görmez aracından indi. Hemen binanın önündeki metal çatıya tırmanan Nguyen, düşen çocuğu son anda yakaladı.

Olay sonrası Vietnam Times gazetesine konuşan Nguyen, “Elimi uzatmaya çalıştım ve kızı yakalamak için azami çabayı gösterdim, neyse ki bebek kucağıma düştü. Aceleyle onu kucakladım, sonra ağzından kan sızdığını gördüm, çok korktum” dedi.

Kazazede çocuk hemen Ulusal Çocuk Hastanesine götürüldü. Yerel basına konuşan doktorlar, 12. kattan düşen çocuğun sadece kalçasının çıktığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu ve gözlem altında tutulduğunu açıkladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.