Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı – Ankara: Belki yarın, belki yarından da yakın

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, yarın (24 Mart) düzenlenecek Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 7. Olağan Büyük Kongresi’nde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alabileceği kararların, ülkenin gidişatını nasıl değiştirebileceğini değerlendirdi.

“Erdoğan’ın yarın yapacağı konuşma, yarın AK Parti’de yapacağı düzenlemeler Türkiye’nin siyasi ve ekonomik geleceği üzerinde etkili olacak. Erdoğan 2001’de kuruluşundan bu yana ilk defa AK Parti Kongresine oy potansiyeli inişte ve ortaklarına mecbur kalmış bir halde gidiyor. Ve kendi aldığı kararlarla mali yapı neredeyse 2000-2001 mali krizini andırır şekilde saatlik değişimler gösteriyor. Ekonomideki gidişatı sadece ekonomik değişkenlerle izah etme imkânı artık yok. Sahnedeki oyun siyaset oyudur ve içe kapandıkça sertleşmesi kaçınılmaz hale geliyor ne yazık ki” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.