Murat Yetkin yazdı – Ankara: Belki yarın, belki yarından da yakın

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımlanan yazısında, yarın (24 Mart) düzenlenecek Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 7. Olağan Büyük Kongresi’nde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alabileceği kararların, ülkenin gidişatını nasıl değiştirebileceğini değerlendirdi.

“Erdoğan’ın yarın yapacağı konuşma, yarın AK Parti’de yapacağı düzenlemeler Türkiye’nin siyasi ve ekonomik geleceği üzerinde etkili olacak. Erdoğan 2001’de kuruluşundan bu yana ilk defa AK Parti Kongresine oy potansiyeli inişte ve ortaklarına mecbur kalmış bir halde gidiyor. Ve kendi aldığı kararlarla mali yapı neredeyse 2000-2001 mali krizini andırır şekilde saatlik değişimler gösteriyor. Ekonomideki gidişatı sadece ekonomik değişkenlerle izah etme imkânı artık yok. Sahnedeki oyun siyaset oyudur ve içe kapandıkça sertleşmesi kaçınılmaz hale geliyor ne yazık ki” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.