Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye? (55): “Türkiye ‘Yeşil Dönüşüm’e uyumda geç kalmamalı” – Çiğdem Nas, Nilgün Arısan-Eralp ve Senem Aydın-Düzgit ile söyleşi

İstanbul Politikalar Merkezi (İPM) ve Medyascope işbirliğiyle hazırlanan “Nasıl Bir Dünya? Nasıl Bir Türkiye?” programının 55. bölümünde, konuklarımız Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İPM Araştırma ve Akademik İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Senem Aydın-Düzgit, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Avrupa Birliği Çalışmaları Merkezi Direktörü Nilgün Arısan-Eralp ile “Yeşil Dönüşüm”ü ve Türkiye’nin bu dönüşüm sürecine nasıl uyum sağlayabileceğini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.