Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü – İBB Şehir Tiyatroları’ndan çevrimiçi “Benim Güzel Pabuçlarım” ve “Melek” oyunu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü YouTube hesabından yayınlayacağı “Benim Güzel Pabuçlarım” ve “Melek” oyunu ile kutlayacak.

Dünya Tiyatro Günü,  ilk defa 1961 yılında Uluslararası Tiyatrolar Birliği tarafından kutlandı. İBB Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü’nün 60. yılında Dersu Yavuz Altun’un yazıp yönettiği, Ayşe Günyüz, Çağrı Büyüksayar, Oğuzhan Oğuz, Gülsüm Alkan, Samet Silme ve Sefa Turan’ın rol aldığı “Benim Güzel Pabuçlarım” ve Rüstem Ertuğ Altınay’ın yazdığı Jale Karabekir’in yönettiği Yeşim Koçak’ın rol aldığı “Melek” oyununu, resmi YouTube hesabından seyircilerle buluşturuyor.

27 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te “Benim Güzel Pabuçlarım”, 20.30’da “Melek” oyunu yayınlanacak.  Aynı gün saat 19.00’da ise “Sahnenin Gizli Kahramanları” söyleşi serisinin yeni konuğu aksesuarcı Cengiz Önay olacak.

Salgın döneminde çevrimiçi olarak seyirciyle buluşmaya devam eden İBB Şehir Tiyatroları, tiyatro seyircisinin unutamadığı ve etkilendiği tiratları sahneliyor. Çevrimiçi yayınlanacak ilk tiradın çekimi için Serdar Biliş’in yönettiği, William Shakespeare’in 12. Gece’si oyunuyla Senan Kara kamera karşısına geçti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.