Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dünyanın en büyük tavşanı çalındı, sahibi bin sterlin ödül koydu

Dünyanın en büyük tavşanı olarak bilinen 10 yaşındaki Darius, İngiltere’nin Worcestershire bölgesindeki bahçesinden çalındı. Darius’un sahibi Annette Edwards, 129 santimetre uzunluğundaki tavşan için bin sterlin para ödülü koydu. 

Guinness Rekorlar Kitabı’na “dünyanın en büyük” tavşanı olarak adını yazdıran 10 yaşındaki Darius, İngiltere’nin Worcestershire bölgesindeki evinden çalındı. West Mercia polisi, tavşanın cumartesi günü (10 Nisan) evinin bahçesinden çalındığını açıkladı. 

Tavşanın sahibi Annette Edwards, “Çok üzücü bir gün” diyerek, 129 santimetre boyundaki tavşan için bin sterlin ödül koyduğunu açıkladı. Edwards, 10 yaşındaki Darius’un üreyemeyecek kadar yaşlı olduğunu belirterek “Lütfen onu geri getirin” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.