Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ABD’nin Indianapolis kentindeki bir kargo tesisine silahlı saldırı düzenlendi, sekiz kişiyi öldüren saldırgan intihar etti

ABD’nin Indianapolis şehrinde, kargo şirketi FedEx’in tesisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın çevreye ateş açarak sekiz kişiyi öldürdüğü, daha sonra ise intihar ettiği belirtildi.

Reuters’ın haberine göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Indiana eyaletine bağlı Indianapolis kentinde bulunan bir FedEx tesisine perşembe gecesi (15 Nisan) silahlı saldırı düzenlendi. Polis tarafından yapılan açıklamada, saldırganın elindeki hafif makineli tüfekle çevreye ateş açarak sekiz kişiyi öldürdüğü, daha sonra ise intihar ettiği belirtildi.

Saldırının Indianapolis Havalimanı’nın yakınlarındaki FedEx tesisine düzenlendiğini açıklayan Indianapolis Polis Departmanı’ndan Genea Cook, saldırı sonucunda içlerinde saldırganın da bulunduğu dokuz kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralıların olduğunu söyledi.

Kargo şirketi FedEx’in bir sözcüsü ise “Indianapolis Havalimanı yakınındaki tesisimizde yaşanan trajik silahlı saldırından haberdarız. Daha fazla bilgi toplamak için çalışıyoruz ve yetkililerle işbirliği halindeyiz” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.