Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaraylılar Derneği Başkanlığı’na yeniden Fidel Berber seçildi

Galatasaraylılar Derneği’nde Olağan Seçimli Genel Kurul yapıldı. Dernek üyeleri yeni dönemde başkanlığa tekrar Fidel Berber’i seçti. Fidel Berber ve ekibi, Galatasaray Lisesi Abdurrahman Şeref Efendi Salonu’nda düzenlenen törende mazbatalarını aldı. Mazbata töreninde, 14 kişilik Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetleme, Sicil ve Disiplin Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Galatasaraylılar Derneği’nde 2019 yılında yapılan seçimlerde 45’inci Dönem Başkanlığı’nı üstlenen Fidel Berber, ikinci kez aynı göreve seçilerek 46. Dönem Başkanlığı’nı da üstlenmiş oldu.

Fidel Berber, törende yaptığı konuşmasında, iki yıllık yoğun bir çalışma döneminin ardından “Sınırsız Galatasaray sloganı” ile göreve yeniden talip olduklarını vurgulayarak başkanlığa tekrar seçilmekten onur duyduğunu belirtti.

Fidel Berber, “Galatasaraylılar Derneği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerimiz arasındaki iletişimi ve dayanışmayı desteklemek için görev yapacağız. Dünyamızın içinden geçtiği bu dönemde en kıymetli hazinemiz nitelikli insan gücümüz. Galatasaraylılar Derneği, üyeleri aracılığıyla Türk toplumunun bilimsel, kültürel ve sosyal gelişmesine hizmet etmeye devam edecek. Kardeşlik, dayanışma, beraberlik gibi ortak tarihi değerlerimizi koruyarak, başta varlık sebebimiz Galatasaray Lisesi olmak üzere tüm Galatasaray kurumlarının ismini yüceltmek en önemli hedefimiz olacak’’ diye konuştu.

2021-2023 döneminde görev yapacak Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber’in ekibi şöyle:

Yönetim Kurulu:

Başkan: Fidel Berber
Başkan Vekili: Haluk Camcı
Genel Sekreter: M. Tolga Özbabacan
Muhasip Üye: Berk Kutengin
Veznedar Üye: İhsan Mannaslar
Nurperi Gazioğlu
Vecihi Tokuç
Haluk Levent
Nurten Yalçın Erüs

Yönetim Kurulu yedek

Pınar Altuğ Tüfekçioğlu
Yasin Cem Kandemir
Damla Çay
Ezgi Şirin Balkan
Mehmet Ali Tanrıkulu

Denetleme Kurulu

Başkan Eray Yanbol
Bşk. Yrd. Deniz Gün Enön
Elif Bilge Eder

Denetleme Kurulu yedek

Aliyar Dengiz
Ared Pontioğlu
Faruk Emre Kocuk

Sicil Kurulu

Başkan Cem Ergün
Bşk. Yrd. Merve Gürkaynak
Mine Turalı

Sicil Kurulu yedek
Ceyda Tonguç Üçer
Işıl Yılmaz
Efe Tokdemir

Disiplin Kurulu

Başkan Yalçın Çakalır
Bşk. Yrd. Metin Sinan Aslan
Ümit Özdemir
İlhan Tüzün
Eray Yazgan

Disiplin Kurulu yedek

Lale Özkut
Atilla Demircioğlu
Moşe Haleva
Burcu Nemutlu Çirkin
Selim Yavuz

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.