Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Meme kanserine yakalanan oyuncu Canan Ergüder, rol aldığı diziye veda etti

“Menajerimi Ara” dizisindeki başrollerden “Feris” karakterine hayat veren Canan Ergüder, meme kanserine yakalandı. Oyuncu, kemoterapi tedavisine başlaması sebebiyle, rol aldığı diziden ayrıldığını açıkladı.

43 yaşındaki başarılı oyuncu, 6 Nisan’da yaptığı sosyal medya paylaşımı ile meme kanserine yakalandığını duyurmuştu.

Instagram hesabından açıklama yapan Ergüder, yaşadığı süreci şu sözlerle anlatmıştı:

“Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,

Niyetim sizlere Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah üç bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım ekip arkadaşlarıma, Star TV’ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım’a çok teşekkür ederim.”

Meslektaşı Kenan Ece ile 2017 yılında evlenen ve Demir adında üç yaşında bir oğlu olan Canan Ergüder, dün (25 Nisan) Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile diziye veda ettiğini duyurdu.

Ergüder, veda mesajında şunları söyledi:

“Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek. Bildiğiniz gibi sağlık sebeplerinden dolayı işime bir süreliğine ara veriyorum. Bu gece Menajerimi Ara’da oynadığım son bölüm olacak. Feris Dikmen’e zamansız veda etmek bana zor gelse de onu oynayabilmiş olmak benim için büyük bir zevkti. Feris’i oynamama vesile olan Ay Yapım ve Star TV’ye, bana bu süreçte yol gösteren yönetmenlerim Ali Bilgin, Deniz Çelebi Dikilitaş ve Elif Turgay’a ve bana bir harita veren Dix Pour Cent dizisi yanı sıra Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak, Ekin Atalar’a, ekranda beni muhteşem gösteren başta Selim Demiratar olmak üzere tüm kamera arkası ekibime, beraber oynarken paslaşmaktan büyük zevk aldığım tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bana partnerliğiyle örnek olan Serhat Teoman’a sonsuz teşekkür ederim.”

Ergüder’e hayranlarından binlerce geçmiş olsun mesajı geldi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.