Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sosyal medya fenomeni “Acısını saklayan Harold” koronavirüse yakalandı

Sosyal medyada “Acısını saklayan Harold” olarak tanınan ve fotoğrafları defalarca kullanılan Macar asıllı Andras Arato’nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Arato’nun bir süre hastanede tedavi gördüğü, şimdi ise evde istirahat ettiği öğrenildi. 

İnternet dünyasında “Hide the pain Harold (Acısını saklayan Harold)” olarak tanınan ve fotoğrafları çeşitli ‘meme’lerde kullanılan Macar asıllı Andras Arato’nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı

Daha önce koronavirüs aşısı olduğunu fakat antikor geliştiremediğini, bu yüzden de koronavirüsü ağır geçirdiğini belirten Arato, “İlk aşılamadan 10 gün sonra kendimi kötü hissetmeye başladım, nefesimi tutamadım, iştahımı kaybettim ve yorgun hissettim” dedi. 

Oturduğu yerin hastaneden birkaç adım ötede olduğunu söyleyen Arato, acil servise yürüyerek gittiğini ve kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Durumun ciddiyetini önceden hissettiğini söyleyen Arato, “Evden ayrılmadan önce vasiyetimi yazdım ve tanıdıklarımdan benim için dua etmelerini istedim” diye konuştu.  

76 yaşındaki Arato’nun hastanede oksijen tedavisi gördüğü, taburcu olduktan sonra tedavisine evde devam edildiği belirtildi. 

Birçok reklam filminde oynayan Arato’nun, yüz ifadesinin “sanki acısını içinde saklıyor ve mutlu olmaya çalışıyor” gibi görünmesinden dolayı meşhur olduğu biliniyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.