Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İsrail-Filistin çatışması ve Türkiye: “Kudüs siyasal İslamcılar arasında rekabet alanı olduğu için, Ankara’nın uluslararası girişimleri iç politikadan ayrı tutulamaz” – Aydın Sezer ile söyleşi

İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırılarında, aralarında çocukların da bulunduğu 50’den fazla kişi hayatını kaybetti. Gazze’den Hamas ve İslami Cihad tarafından İsrail’e fırlatılan roketler de sivil kayıplara yol açtı. Doğu Kudüs’te başlayan gerginlikle ilgili olarak Türkiye, şiddetin İsrail’in saldırgan tutumu nedeniyle tırmandığına vurgu yaparak uluslararası toplumu Filistinliler’e yardım için mobilize etmek istiyor. Medya Günlüğü yazarı Aydın Sezer, gelişmeleri Ankara’nın dış politikası ve yeni Arap açılımı bağlamında yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.