Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ile söyleşi: “Maalesef her açıdan 1990’lı yıllara döndük”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları, eski içişleri bakanlarından Mehmet Ağar’ın Peker’in iddialara verdiği yanıt, ittifaklar ve erken seçim ihtimali ile ilgili Medyascope’un sorularını yanıtladı.

Ekmen, Peker’in açıklamalarından sonra hem Türkiye Büyük Millet Meclisi hem Devlet Denetleme Kurulu hem de savcılıkların soruşturma başlatması gerektiğini söyledi. Ağar’ın, “Biz görev almasak marinaya mafya çökerdi” açıklamasını da değerlendiren Ekmen, “Aslında ‘Biz çökmeseydik, mafya çökecekti’ demek istiyor. Bunu demesi ülkedeki kamu düzeninin ne kadar çöktüğünü gösteriyor. Maalesef Türkiye’nin her açıdan 1990’lı yıllara döndüğünü gösteriyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.