Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İsrail-Filistin çatışması: “ABD’nin desteği sürdüğü müddetçe İsrail’in politikalarında radikal bir değişim beklemek gerçekçi değil” – Dr. Selin Nasi ile söyleşi

Ankara Politikalar Merkezi Londra Temsicisi Dr. Selin Nasi, Kudüs’te başlayıp Hamas ile İsrail arasında çatışmaya evrilen süreci uluslararası ilişkiler perspektifinden değerlendirdi. Türkiye’nin diplomatik girişimlerini ve ABD, Çin ve Rusya’nın tutumlarını yorumlayan Nasi, gelişmelerin İsrail’de hükümet kurma sürecine, Batı Şeria ve Gazze’de ise Filistin Yönetimi ve Hamas arasındaki iç çekişmeye etkisine dair sorularımızı da yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.