Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı – AK Parti’de yangın var: Peker, Kavala ve muhabirin isyanı

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içindeki son günlerde kamuoyuna çeşitli olaylar vesilesiyle giderek daha fazla yansıyan çatlak ve kırılmalara değindi.

“Hükümet kontrolündeki Anadolu Ajansının bir muhabirinin iki bakanın 21 Mayıs’taki ortak basın toplantısı sırasında sorduğu bir soru ortalığı karıştırdı. Daha doğrusu AK Parti’den tüten dumanları biraz daha görünür hale getirdi. Soruyu sorduğu için derhal işten atılan muhabir Musab Turan’ın daha sonra video aracılığıyla söyledikleri ise adeta röntgen filmi, ya da kan tahlili gibi AK Partinin içinde ve içten içe büyüyen harareti haber veriyordu. Milyonlarca kişi Pazar günü yeni bir Sedat Peker videosu beklerken bir de muhabir videosu çıktı AK Partinin fay hatlarındaki enerji birikimine katkıda bulunan.

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Peker hakkındaki suç duyurusunun üzerinden bir hafta geçtiğini ve hala tek savcının soruşturma başlattığını duymadığımızı hatırlatalım. Sadece bu örnek bile hükümet katında ciddi sorunlara işarettir” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.