Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Libya için Berlin Konferansı: “Türkiye’nin Libya’da sadece askeri varlığı değil siyasi vesayeti de rahatsızlık yaratıyor” – Aydın Sezer ile söyleşi

Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilen ikinci uluslararası Libya konferansının ana gündem maddelerinden biri beklenildiği üzere bu ülkedeki yabancı paralı askerlerin çekilmesi oldu. Konferansın sonuç bildirgesinde katılımcı ülkeler Libya’daki tüm yabancı güçlerin geri çekilmesi taahhüdünde bulunurken, Ankara ilgili maddeye şerh koydu. Konferansın sonuçlarını ve Türkiye’nin Libya politikasını Medya Günlüğü yazarı ve Medyascope yorumcusu Aydın Sezer değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.