Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Biri Erdoğan’a geminin fena su aldığını söyleyecek mi?

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport‘ta yayımladığı yazısında, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son zamanlarda attığı ve yanlış olarak nitelendirdiği adımlar ve bazı konuşmalarında geçen yanlış bilgilerden kimlerin sorumlu olduğunu sorarak, “kendisi iyi ama çevresi kötü” söylemini yeniden sorguladı.

“‘Erdoğan’a hata yaptırıyorlar’ diyenlerin de yeniden düşünmesi lazım. Bir lider kendisine bu kadar hata yaptıran kadroyu işine gelmese yanında tutmaz. Daha öteye gitmeyelim, Sedat Peker susturulmadan önce dokuz videoda o kadar kirli çamaşırı ortaya döktü, o kadar ağır ithamda bulundu? Ne yapıldı bu konuda? Susup geçiştirmeye çalışmaya, halının altına süpürmeye devam…

Gerçekten, biri Erdoğan’a geminin fena su aldığını söyleyecek mi? Danışman ve bakan takımı söylemez, çıkarlarına aykırıdır da onun iyiliğini düşünmesi gereken aile efradından söyleyen çıkar mı dersiniz?” diyen Murat Yetkin‘in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.