Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avusturya’da bir kişi, tuvaletini yaparken zehirli olmayan bir piton tarafından ısırıldı

Avusturya’nın Graz şehrinde pazartesi günü (5 Temmuz) ender görülen bir olay yaşandı. Bir kişi, sabah tuvaletini yaptığı sırada zehirli olmayan bir piton tarafından cinsel organından ısırıldı.

Avusturya’nın Graz şehrinde yaşayan 65 yaşındaki bir kişi, sabah saatlerinde tuvaletini yaptığı sırada zehirli olmayan bir piton tarafından saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Styria eyaleti polisi olayı, “Graz’da yaşayan bir vatandaş, tuvalete oturduktan kısa bir süre sonra cinsel organında bir ‘ağrı’ hissetti” diye duyurdu. Asya bölgesine özgü olan ve dokuz metre uzunluğa erişebilen yılanın, komşu daireden kaçtığını belirten polis yetkilileri, “Yılanın tam olarak hangi yoldan geldiği bilinmiyor ancak kanalizasyonu takip ederek oraya geldiği düşünülüyor” dedi.

Olayın hemen ardından temasa geçilen bir sürüngen uzmanı, yılanı tuvaletten çıkarıp sahibine teslim etti. Polis, adama saldıran yılanın, evinde 10 yılan daha besleyen 24 yaşındaki yan komşusuna ait olduğunu açıkladı.

Evinde yılan besleyen komşu, ihmal nedeniyle bedensel yaralanmaya neden olmak suçundan savcılığa sevk edildi.  

Derleyen: Zeynel Yıldırım

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.