Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: Erdoğan iktidarı teslim etmeyiz derken çatlaklar büyüyor

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta yayımlanan yazısında Cumhur İttifakı içindeki çatlakları ele aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Beştepe’deki toplantılara çağırmadığı yönünde haberler sızdırılırken Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’nin Soylu’ya sahip çıkmasını örnek gösteren Yetkin, “Bakalım Erdoğan, sırf Bahçeli’ye kimin sözünün geçtiğini göstermek için AK Parti içindeki huzursuzluğa da bakarak Soylu’yu İçişleri Bakanlığından alır mı? Çünkü tutarsa, Bahçeli öyle istedi diye algılanacak artık” diye yazdı.

AKP çizgisine yakın Anadolu’dan Yeryüzüne Kadın Sivil Toplum Kuruluşları (AYSİT) Başkanı Serpil Balat’ın İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasını eleştirmesi üzerine Meclis’te kadına şiddet nedenlerinin belirlenmesi için kurulan komisyonda yaşanan tartışmaya da değinen Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.