Türkiye’de koronavirüs vaka sayıları neden yeniden artışa geçti? Vaka artışında varyantların rolü ne kadar belirleyici? Aşılı kişiler Delta varyantına karşı ne kadar korunuyor? Türkiye’de kullanılan aşılar varyantlara karşı yeterli koruma sağlıyor mu? Koronavirüs vakaları neden artıyor? Üçüncü doz aşı kimler için gerekli görülüyor? Aynı aşıyı mı, yoksa farklı bir aşıyı mı üçüncü doz olarak yaptırmak daha etkili? Şükran Şençekiçer’in konukları Doç. Dr. Müge Çevik ve Doç. Dr. Urartu Şeker değerlendirdi.
Videoda, Doç. Dr. Müge Çevik ve Doç. Dr. Urartu Şeker Türkiye’de artan koronavirüs vaka sayılarını, Delta varyantını, aşıların varyantlara etkilerini ve üçüncü doz aşı tartışmalarını konuştu.
Koronavirüs salgını: Doğrular ve yanlışlar video serisinin bütün bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.