Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ünal Çeviköz ile söyleşi: “Suriyeliler’i geri göndermenin tek yolu Şam yönetimi ile diyalog kurmak”

AKP iktidarının Suriye ve mülteciler konusundaki politikalarını eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde Türkiye’de geçici koruma altında bulunan Suriyeliler’i iki yıl içinde güvenli bir şekilde evlerine geri göndereceklerini söyledi. Peki ama nasıl? CHP’nin mülteci politikası nasıl olacak? CHP Türkiye’nin askeri varlığının Afganistan’da sürdürülmesine neden karşı çıkıyor? Ankara’nın Libya politikası neden sürdürülebilir değil? CHP İstanbul milletvekili, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Dış Politika Baş Danışmanı ve emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz sorularımızı yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.