Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope yangın bölgesinde: Klavye başında değil, sahadayız

Türkiye, son yılların en büyük orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya ve Muğla’nın birçok ilçesinde 28 Temmuz’dan bu yana ardı ardına yangınlar çıkıyor. Türkiye, bu felaketle başa çıkmaya çalışırken, gazeteciliğin önemi de bir kez daha anlaşılıyor.

Kurgu: Murat Türsan

Medyascope ekipleri 28 Temmuz’dan bu yana sahada. Fırat Fıstık ve Sedat Elbasan Muğla’da, Selçuk Ada ve Ufuk Çeri Antalya’da hem yangın söndürme çalışmalarını takip ediyor hem de yangından etkilenen vatandaşların hikayelerini anlatıyor. 

Muhabirlerimizin bölgeden yaptığı videoları YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz. Bunun için sizlere bir oynatma listesi de hazırladık.

Afete dair her şey YouTube kanalımız, Instagram hesabımız ve web sitemizde.

Bu gazeteciliği sürdürebilmemiz için desteğinize ihtiyacımız var. Bize Patreon veya YouTube’un “Katıl” butonu üzerinden katkıda bulunabilirsiniz. Destek verin, birlikte güçlenelim.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.