Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türk takımları Avrupa kupaları için vize arıyor

Türk takımları UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek için eleme maçlarına çıkıyor.

Galatasaray turu yarılama peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 2. eleme turunda elenen Galatasaray, Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda, saat 21.00’de, İskoçya’dan St. Johnstone’ı ağırlayacak. Müsabakayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer yönetecek. 

Trabzonspor evinde avantaj arıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. tur ilk maçında, iki Türk takımı sahaya çıkacak. Trabzonspor, Norveç’ten Molde’yi, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde ağırlayacak. Maçın başlama saati 20.30 ve müsabakada Almanya Futbol Federasyonu’ndan Harm Osmers düdük çalacak. 

Sivasspor Gürcü rakibi karşısında

Diğer UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. tur ilk maçındaysa Sivasspor, Gürcistan’dan Dinamo Batumi karşısında avantajlı bir skor arayacak. Batumi Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi, Bosna Hersek Futbol Federasyonu’ndan İrfan Peljto yönetecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.