Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tokyo 2020’nin ardından – Caner Eler: “Barshim ve Tamberi’nin altın madalya paylaşması, sporun çok ötesinde…İnsani ilişkiler için bile nesillerce aktarılmalı”

32. Yaz Olimpiyat Oyunları’nı, Medyascope Spor Editörü Doğa Üründül‘ün moderatörlüğünde, Eurosport spikeri, Tokyo 2020 Olimpiyatları’nın sesi, Socrates Dergi Genel Yayın Yönetmeni Caner Eler değerlendirdi. Bu keyifli sohbette, organizasyon, Simone Biles’ın çekilmesi, “gelmiş geçmiş en iyi yarış” olan erkekler 400 metre engelli finali, Ledecky ve Titmus rekabeti, yüksek atlamada paylaşılan altın madalya ve Messi’nin transferi konuşuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.