Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Filenin Sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndaki üçüncü maçına İsveç karşısında çıkıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2021 CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası D Grubu’ndaki üçüncü maçında İsveç ile bugün saat 17:30’da karşılaşacak. İsveç maçı TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak.

Grup maçlarına ev sahipliği yapan BT Arena’daki karşılaşma öncesi Filenin Sultanları, gruptaki ilk iki maçında sırasıyla Romanya’yı 3-1, Ukrayna’yı 3-0 mağlup ederek gruba altı puan ile başladı. İsveç ise gruptaki ilk iki maçında, Finlandiya’yı 3-2, Romanya’yı 3-0 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’na dört kez katılan İsveç, turnuvada 1983’ten beri ilk kez boy gösteriyor. İsveç’in en çok öne çıkan oyuncusu, ülkemizde VakıfBank forması giyen 22 yaşındaki pasör çaprazı Isabelle Haak. Haak’ın kardeşi Anna Haak ve Alexandra Lazic dikkat çeken diğer isimler.

Isabelle Haak

Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda bugün sekiz maç oynanacak. D Grubu’nun diğer maçında altı puanlı bir diğer ekip Hollanda, ev sahibi Romanya ile saat 20:30’da karşı karşıya gelecek.

Filenin Sultanları’nın, gruptaki ikinci maçında Ukrayna karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin görüntüleri:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.