Murat Yetkin yazdı: Afganistan’dan ayrılan son Amerikalı’yı gözünüz ısırıyor mu?

Gazeteci Murat Yetkin, Yetkin Report’ta yayımlanan yazısında, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı tarafından dağıtılan, Afganistan’dan ayrılan son ABD askerinin görüntüsünü ele aldı. Görüntüde yer alan askerin Tümgeneral Christopher Donehue olduğunu ve “Türk asker ve istihbaratçılarının Tümgeneral Donehue’yu Suriye ve Irak’tan gözünün ısırdığını yazan Yetkin, “Afganistan’dan arkasına bakmadan çıkan ABD, Suriye’de daha ne kadar kalmaya niyetli?” sorusunu yöneltti.

Uluslararası alandaki gelişmelerin Türkiye iç siyasetini nasıl etkileyeceğini soran Yetkin’in yazısının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.