Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“BAE’nin ilişkileri düzeltme adımı Türkiye’nin ‘yanlış’ dış politikasından U dönüşüne olumlu bir karşılık olarak geldi” – Yusuf El Şerif ile söyleşi

Ankara, ABD’de Biden yönetiminin işbaşı yapmasından bu yana bölgesinde sorun yaşadığı ülkelerle ilişkilerini düzeltmeye çalışıyor. Mısır ve İsrail’den sonra Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile de üst düzey diyalog ve diplomasi kanalları açılmış görünüyor. Abu Dabi’de yaşayan gazeteci Yusuf El Şerif, BAE’nin, Ankara’nın dış politikasında “Arap Baharı ile girdiği yanlış yoldan” dönmesine olumlu bir karşılık olarak ilişkilerin düzelmesi yönünde inisiyatif başlattığını söylüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.