Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de dördüncü hafta sona erdi: GZT Giresunspor ligin dibine demir attı – Gaziantep FK üç puan ile tanıştı

Süper Lig’de dördüncü hafta dün (13 Eylül) oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Aytemiz Alanyaspor, GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Gaziantep FK ise Fraport-TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Aytemiz Alanyaspor, GZT Giresunspor’u tek gol ile geçti

Çağdaş Atan ile yolları ayırarak teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz’ı getiren Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in dördüncü haftasında GZT Giresunspor’u konuk etti. Turuncu-yeşilliler, ligde zor günler geçiren rakibi karşısında 7. dakikada öne geçti. Galatasaray’dan kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor kadrosuna katılan Emre Akbaba’nın kullandığı serbest vuruşta Chidozie Awaziem, skoru 1-0’a getiren golü kaydeden isim oldu. Awaziem’in kafa golü, karşılaşmanın da skorunu belirledi.

GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor, ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanını altıya yükseltti. Hakan Keleş’in öğrencileri ise Medipol Başakşehir ile birlikte ligin dibine demir attı. Her iki ekibin de ligde puanı bulunmuyor.

Gaziantep FK, üç puanı iki gol ile aldı 

Erol Bulut’un teknik direktörlüğünü yaptığı Gaziantep FK, Ersun Yanal’ın Fraport-TAV Antalyaspor’unu konuk etti. Denk güçlerin mücadelesinde ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi. 

Gaziantep FK, ikinci yarıya ise gol ile başladı. 54. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Muhammet Demir, meşin yuvarlağı ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi, karşılaşmanın kalan bölümünde skor üstünlüğünü korumayı başardı ve 90+9. dakikada galibiyeti perçinleyen golü buldu. Tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklenen Fraport-TAV Antalyaspor’un bu dakikada kullandığı köşe vuruşuna kaleci Ruud Boffin de gitti. Ancak Erol Bulut’un öğrencileri, bu fırsatı iyi değerlendirdi ve Hamza Mendyl, Bünyamin Balcı’dan kaptığı top ile skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. 

Fraport-TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Gaziantep FK, bu sezonki ilk galibiyetini alarak puanını dörde yükseltti. Ersun Yanal’ın ekibi ise dört puanda kaldı.

Gaziantep FK, galibiyeti bu paylaşım ile kutladı:

Hafta sonu oynanan Süper Lig müsabakaları ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz:

Süper Lig’de dördüncü haftanın sonuçları: 

Süper Lig’de dördüncü haftanın ardından oluşan puan durumu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.