Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Putin-Erdoğan görüşmesi: “Putin ABD’nin Suriye’den çekilmesi konusunda Erdoğan’ın daha agresif bir tutum almasını isteyebilir”- Musa Özuğurlu ile söyleşi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın (29 Eylül) Soçi’de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek. Kremlin’e göre öncelikli gündem Suriye. Gazeteci Musa Özuğurlu ABD’den hayalkırıklığı ile dönen Erdoğan için “Yarınki görüşme Putin’e yapılan imdat çağrısıdır” diye yazmış ve Putin’in hem içeride hem dışarıda güçsüzleşmiş durumdaki mevkidaşına yardım edeceğini öngörmüştü. Peki iyiliğin karşılığı ne olacak? Bu yayında Özuğurlu’yla İdlib’deki son gelişmelerden başlayarak Suriye sahasındaki durumu, Erdoğan’ın zayıflayan konumunun Rusya açısından avantajlarını ve görüşmede gündeme gelecek konuları konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.