Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan yeni bir tanzim satış fiyaskosunun eşiğinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığı şikayetlerinin artmasına cevaben Tarım Kredi Kooperatifleri mağazasında alışveriş yaptı ve “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun” dedi. Ardından şöyle devam etti: “Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız . Böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız.”

Bütün bunlar yerel seçimler öncesi İstanbul ve Ankara’da açılan tanzim satış çadırlarını anımsatıyor. Bunlar büyükşehirlerin kaybına engel olamamıştı, açılıp açılmayacağı belirsiz yeni marketlerin ne işe yarayacağı da belirsiz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.