Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uzay Yolu’nun Kaptan Kirk’ü William Shatner uzaya gidiyor

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos‘un sahip olduğu Blue Origin şirketi, Uzay Yolu (Star Trek) serisinde Kaptan Kirk’ü canlandıran William Shatner‘ın uzaya gideceğini açıkladı. Shather’ın New Shepard NS-18 adlı uçuşu 12 Ekim’de düzenlenecek ve yolculuk 11 dakika sürecek.

Blue Origin bugünkü (4 Ekim) açıklamasında, 90 yaşındaki aktör William Shatner’ın, şirketin uçuş operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Audrey Powers, Chris Boshuizen ve Glen de Vries ile birlikte bir sonraki Blue Origin uçuşunda yer alacağını duyurdu.

Shatner, “Uzun zamandır uzay hakkında bir şeyler duyuyordum. Şimdi kendim görme fırsatı buldum. Ne güzel bir mucize” dedi. Shatner, uzay uçuşuna katılan en yaşlı insan olarak da kayıtlara geçecek.

Shatner, 1960’lı yılların popüler televizyon dizisi “Uzay Yolu”nda Kaptan James T. Kirk’ü canlandırmıştı. Shatner ayrıca, The History Channel’daki “The UnXpliained” adlı programının sunuculuğunu ve yapımcılığını da üstleniyor.

Kaynak: CNN

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.