Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de ikinci hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko, Panathinaikos OPAP deplasmanında son dakikada yıkıldı – Anadolu Efes, CSKA Moskova’yı ağırlayacak

Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun ikinci haftasında, dün (7 Ekim) dört karşılaşma oynandı. İlk haftanın aksine dört maçın üçünü deplasman takımları kazandı.

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos OPAP deplasmanında mağlup oldu

Hücumda problem yaşamasına rağmen EuroLeague’de ve Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk üç resmi maçını kazanan Fenerbahçe Beko, ofansif olarak en iyi performansı gösterdiği maçı son anlarda kaybetti. Temsilcimiz maçın bitmesine 27.9 saniye varken üç sayı öndeydi, Nando De Colo’nun kötü pası sonucu yapılan basit top kaybının ardından kalan sürede Panathinaikos lehine iki sportmenlik dışı faul çalındı. Yunan temsilcisi maçın son anlarında kaydettiği tüm sayıları serbest atış çizgisinden bulduğu maçı OAKA’da 91-87 kazandı.

Panathinaikos OPAP – Fenerbahçe Beko maçının özeti:

Deplasman takımlarının damga vurduğu gece

EuroLeague’de ilk haftanın deplasmanda kazanan tek takımı olan Zenit St. Petersburg, Zalgirio Arena’da özel bir atmosferde oynanan maçta Zalgiris Kaunas’ı 64-80 mağlup etmeyi başardı. Kızılyıldız da, kapalı gişe oynayan Maccabi Playtika Tel Aviv’i 63-75 yenerek zorlu deplasmandan hanesine galibiyet yazdırarak çıktı. Gecenin son maçında Barcelona, Bayern Münih’i 72-80 mağlup ederek sezona iyi başlangıcını sürdürdü.

Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki ilk maçına çıkıyor

Turkish Airlines EuroLeague’in ilk haftasında Real Madrid deplasmanın mağlup olan Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda EuroLeague sezonunun ilk maçına çıkıyor. 20.30’da CSKA Moskova ile karşılaşacak Anadolu Efes, taraftarlarıyla buluştuğu günde ilk galibiyetini almak istiyor.

8 Ekim Cuma gününün programı:

UNICS Kazan – AS Monaco (19.00)

ALBA Berlin – LDLC ASVEL (21.00)

Olympiakos – Real Madrid (21.00)

Baskonia – AX Armani Exchange Milan (21.30)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler