Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Muhammed, Fenerbahçe Beko’da yönetici olarak görev alacak

2015-2021 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giyerken içlerinde EuroLeague şampiyonluğu da bulunan birçok kupanın mimarlarından olan Ali Muhammed (Bobby Dixon), sarı-lacivertlilerin idari kadrosunda görev alacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden Ali Muhammed’in yeni göreviyle ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kulübümüz ile Ali Muhammed arasında yapılan anlaşmaya göre değerli ismimiz, ‘Fenerbahçe Beko A Takım Bireysel Gelişim Antrenörü ve Altyapı Elçisi’ olarak şubemizde görev yapacaktır. Kariyeri boyunca birçok genç sporcuya ve sporcu adayına ilham kaynağı olmuş Ali Muhammed, erkek basketbol şubemizdeki yeni görevinde hem altyapı takımlarımızda hem de Fenerbahçe Koleji Safiport ekibimizde genç sporcularımızın donanım ve mental gelişimi için gerekli koordinasyonu sağlayacak” denildi.

Dün akşam (14 Ekim) oynanan Fenerbahçe Beko- UNICS Kazan maçında Ali Muhammed’in yeni görevi böyle duyuruldu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.