Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı başlıyor: Haftanın maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’ya konuk

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) dördüncü haftası, 16 Ekim Cumartesi günü oynanacak dört maçla başlıyor.

Turkish Airlines EuroLeague derbisi

BSL’nin dördüncü haftası, 18 Ekim Pazartesi günü saat 20.15’te oynanacak Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes maçıyla kapanacak. Lige üçte üçle başlayan iki Turkish Airlines EuroLeague takımı, 2021-22 sezonunda ilk kez karşı karşıya gelecek.

ING Basketbol Süper Ligi’nde hafta sonu fikstürü

Basketbol Süper Ligi’nde 16 Ekim Cumartesi günü, heyecanlı karşılaşmalara sahne olacak. Sırasıyla Beşiktaş Icrypex Gaziantep’i, Pınar Karşıyaka Frutti Extra Bursaspor’u, Galatasaray NEF Bahçeşehir Koleji’ni, Türk Telekom Darüşşafaka’yı ağırlayacak. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne ikide ikiyle başlayan Pınar Karşıyaka ve Galatasaray NEF, bu performanslarını sürdürmek istiyor.

Üç karşılaşmanın oynanacağı 17 Ekim Pazar gününün açılış maçında, ligin iki yeni ekibi Yukatel Merkezefendi Belediyesi ve Semt77 Yalovaspor karşılaşacak. Tofaş – Aliağa Petkim, HDI Sigorta Afyon Belediye – Büyükçekmece günün diğer karşılaşmaları.

ING Basketbol Süper Ligi’nde geçen hafta alınan sonuçlar ve puan durumu:

ING Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasındaki en iyi 10 hareket:

Basketbol Süper Ligi’nde üçüncü haftanın en değerli oyuncusu Darüşşafaka’dan Gabriel Olaseni olmuştu:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.