Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de dördüncü hafta devam ediyor: Fenerbahçe Beko’nun tarihe geçen galibiyeti – Anadolu Efes, zorlu AX Armani Exchange Milan deplasmanında

İlk çift maç haftasını yaşadığımız Turkish Airlines EuroLeague’de 2021-2022 sezonunun dördüncü haftasında dört maç geride kaldı. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki ikinci maçında, sezonun ikinci galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Beko’dan tarihi fark

UNICS Kazan’ı konuk eden Fenerbahçe Beko, rakibini 80-41 mağlup ederek adeta geçtiğimiz iki haftada aldığı mağlubiyetlerin acısını çıkardı. Maçın iki çeyreğinde tek haneli sayı bulabilen UNICS, 2011’de oynanan Montepaschi Siena – Olympiakos karşılaşmasının ardından bir takımın bulduğu en düşük sayılı skoru üretebildi.

Fenerbahçe Beko’da son maçlarda beklentilerin altında kalan Marial Shayok 17 sayı, 4 ribaund, 5 asistle oynarken Devin Booker, 16 sayı, 5 ribaund ve 4 top çalma performansıyla dikkat çeken bir diğer isim oldu.

Fenerbahçe Beko oyuncusu Marial Shayok’un harika bloku:

Karşılaşmanın özeti:

Maccabi Playtika Tel Aviv, LDLC ASVEL’e “dur” dedi

EuroLeague’de dünün (14 Ekim Perşembe) diğer maçlarında Maccabi Playtika Tel Aviv, zorlu LDLC ASVEL deplasmanından 85-93 galip ayrılarak Fransız temsilcisine ilk mağlubiyetini yaşattı. Baskonia deplasmanda ALBA Berlin’i 76-80 mağlup ederek kötü başlayan sezonda üst üste ikinci galibiyetini aldı. Rusya’da Bayern Münih karşısında 79-71 kazanan Zenit St. Petersburg, lige iyi başlangıcını sürdürdü.

LDLC ASVEL – Maccabi Playtika Tel Aviv müsabakasının özet görüntüleri:

Baskonia – ALBA Berlin müsabakasının özet görüntüleri:

Zenit St. Petersburg – Bayern Münih müsabakasının özet görüntüleri:

Anadolu Efes zorlu Milano deplasmanında

Turkish Airlines EuroLeague’de sezona zorlu bir fikstür ve üçte sıfırla başlayan Anadolu Efes, formda AX Armani Exchange Milan deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor. Barcelona ile birlikte henüz mağlubiyet tatmamış iki takımdan biri olan Olimpia Milan karşısına Anadolu Efes, bugün saat 21.30’da çıkacak. EuroLeague’de sezonun ilk çift maç haftası ve dördüncü hafta, bugün oynanacak beş maçla sona erecek.

Günün programı:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.