Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İBB’nin, oyunu ve sporu bir araya getiren uygulaması yayınlandı: “Yürü be İstanbul” ile İstanbul’da yaşayanlar şehri keşfederken çeşitli hediyeler kazanabilecek

İstanbul’da yaşayanların yürüdükçe şehri keşfederek puan kazanacağı, puanlarıyla da ücretsiz ulaşım, müze bileti, vapur gezisi ve Beltur’lardan kahve kazanabileceği “Yürü be İstanbul” uygulaması yayınlandı.

Dünya Sağlık Örgütü’nün günde 10 bin adım atma önerisine vurgu yapılan uygulama, İstanbul’da yaşayanlar için sporu teşvik ediyor. Açık alanda atılan adımların sayılabildiği “Yürü be İstanbul” uygulamasında, görevlere katılarak rozet ve ödüller kazanılırken rotaları takip eden kullanıcılar İstanbul’u daha iyi tanıyabilir. Kazanılan puanlar uygulama içindeki indirim ve hediyelerden faydalanmak için kullanılabiliyor.

Rotaların bazıları

İstanbul’daki rotalara örnek olarak, Caddebostan Sahili, Hacıosman Korusu ve Belgrad Ormanları gösterilen uygulama, IOS ve Android marketten indirilebilir.

IOS kullanıcıları buradan indirebilir:

https://apps.apple.com/tr/app/yürübei-stanbul/id1544965377?l=tr

Android kullanıcıları buradan indirebilir:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.yurubeistanbul&gl=TR

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.